Ring oss idag! 031-23 03 53

Kom till oss när du behöver en proffsig banderoll i Göteborg!

Vi har ett brett utbud av skylt- och dekortjänster för alla dina önskemål av marknadsföring och synlighet. Välkommen till Active Print i Göteborg för att få smarta lösningar och dina helhetsbehov tillgodosedda!

Skyltar

Vi skräddarsyr stora och små skyltar efter önskemål och befintlig logga. T.ex. LED-skylt med front-, sido- eller RGB-belysning, skylt med coronaeffekt, aluskylt, natureloxerad aluminiumskylt, ljuslåda med translucent folie eller utfräst front, fristående bokstäver med påsvetsad sarg eller utfrästa bokstäver på distanser.

DRÖNARBILDER

Med vår drönare kan vi ta bilder och filma t.ex. fastigheter, anläggningar och andra objekt som lämpar sig för denna typen av fotografering. Vi erbjuder även möjligheten att klippa ihop drönarvideo till en professionell film för
visning på t.ex Er hemsida, Instagram, Facebook, Youtube etc.

Banderoller

Hos oss hittar du ett stort utbud av smarta rollups, banderoller och beachflaggor tillverkade i kvalitetsmaterial som står emot väder och vind året om i det tuffa svenska klimatet. Låt dig inspireras av exempel på flaggor och banderoll i vårt Galleri!

CANVASTAVLOR

Vi erbjuder motiv som är helt unika då vår egen fotograf tagit bilderna. Vi tar uppdrag på beställning för att skräddarsy Era önskemål. Naturligtvis kan vi även tillhandahålla canvastavlor med Era egna motiv om så önskas.
Inga uppdrag är för stora eller små, vi kan ta uppdrag i hela världen.

Fordonsdekor

I behov av stilig, synlig foliedekor på din och dina anställdas fordon som signalerar professionalism? Kom till oss på Active Print så diskuterar vi oss fram till en lösning som sticker ut och motsvarar dina synlighetsbehov. Exempel på våra fordonsuppdrag hittar du i vårt Galleri.

DIGITALARBETEN

Behöver ni hjälp att ta fram tidningsannonser, produktfoldrar, logotyper, kampanjmaterial eller liknande så har vi kompetensen att lösa detta åt Er.

Med mångårig erfarenhet kan vi hjälpa Er med i princip all typ av grafisk formgivning och design.