Ring oss idag! 031-23 03 53

Kom till oss när du behöver en proffsig banderoll i Göteborg!

Vi har ett brett utbud av skylt- och dekortjänster för alla dina önskemål av marknadsföring och synlighet. Välkommen till Active Print i Göteborg för att få smarta lösningar och dina helhetsbehov tillgodosedda!

Skyltar

Vi skräddarsyr stora och små skyltar efter önskemål och befintlig logga. T.ex. LED-skylt med front-, sido- eller RGB-belysning, skylt med coronaeffekt, aluskylt, natureloxerad aluminiumskylt, ljuslåda med translucent folie eller utfräst front, fristående bokstäver med påsvetsad sarg eller utfrästa bokstäver på distanser.

Banderoller

Hos oss hittar du ett stort utbud av smarta rollups, banderoller och beachflaggor tillverkade i kvalitetsmaterial som står emot väder och vind året om i det tuffa svenska klimatet. Låt dig inspireras av exempel på flaggor och banderoll i vårt Galleri!

Fordonsdekor

I behov av stilig, synlig foliedekor på din och dina anställdas fordon som signalerar professionalism? Kom till oss på Active Print så diskuterar vi oss fram till en lösning som sticker ut och motsvarar dina synlighetsbehov. Exempel på våra fordonsuppdrag hittar du i vårt Galleri.