Ring oss idag! 031-23 03 53

Kom till oss när du behöver en proffsig banderoll i Göteborg!

Vi har ett brett utbud av skylt- och dekortjänster för alla dina önskemål av marknadsföring och synlighet. Välkommen till Active Print i Göteborg för att få smarta lösningar och dina helhetsbehov tillgodosedda!

Stora och små skyltar hos Active Print Skylt & Design

Skyltar

Vi skräddarsyr stora och små skyltar efter önskemål och befintlig logga. T.ex. LED-skylt med front-, sido- eller RGB-belysning, skylt med coronaeffekt, aluskylt, natureloxerad aluminiumskylt, ljuslåda med translucent folie eller utfräst front, fristående bokstäver med påsvetsad sarg eller utfrästa bokstäver på distanser.

Nå ut med ditt budskap med digitalt signage hos Active Print Skylt & Design

Digital signage

Digital skyltning ett modernt sätt att nå ut med budskap. Vi erbjuder flera typer av digitala skyltar för att stärka Ert varumärke och effektivisera Er information. Fördelarna med digitala skyltar är flera, de anpassas efter miljö och publik, kan visa rörliga bilder och bildskärmarna kan fungera interaktivt. Hör av dig så går vi igenom dina alternativ för stor genomslagskraft!
Här under kan du hitta ett dokument med mer information om digital signage.


Vad är Digital signane?

Stort utbud av banderoller, rollups och beachflaggor hos Active Print Skylt & Design

Banderoller

Hos oss hittar du ett stort utbud av smarta rollups, banderoller och beachflaggor tillverkade i kvalitetsmaterial som står emot väder och vind året om i det tuffa svenska klimatet. Låt dig inspireras av exempel på flaggor och banderoll i vårt Galleri!

Kom till Active Print Skylt & Design om du vill ha foliedekor på ditt och dina anställdas fordon!

Fordonsdekor

I behov av stilig, synlig foliedekor på din och dina anställdas fordon som signalerar professionalism? Kom till oss på Active Print så diskuterar vi oss fram till en lösning som sticker ut och motsvarar dina synlighetsbehov. Exempel på våra fordonsuppdrag hittar du i vårt Galleri.